13 March 2009

syukur & redha

ehem...aku g penang tumpang zqa..anis pn tumpang dia...mlm khamis tu tdo uma zqa...ktorg grk kul 7 la lbh kurang...then sampai sane lbh kurang kul 1 kot...tp kn..smpai2 je, ktorg tros g toilet...hahaha..sbb nebes gler...ngeee.... tp kt dewan tu dh x ramai...dorg yg dh amik jz lepak kt luar n jmpe ckgu2...


time dpt result tu seriously mcm xde perasaan langsung...x taw nk sedih ke nk happy... huhuhuhu...then call mom, msj abg iwan n call my best buddy... owh yeah, my best buddy dpt 8a babe...congratz dear....aku dpt ckit je..huhu


tp syukur la....sbb maybe klw dpt result yg bagus aku x sedar kedudukan aku... mcm baru sedar yg pmr dulu allah nk uji aku dgn nikmat kjayaan tu... alhamdulillah....klw aku sedih, aku rase kt luar sane lg ramai yg sedih sbb x dpt ape yg dorg harapkn....so, jz syukur n redha...my mom ckp, klw x pindah skola dulu maybe bleh dpt yg lebih baik....ye mak....tp dh takdir....redha je la....


ALHAMDULILLAH............

6 comments:

safiamira said...

da bleh comment ker???

norzila musman said...

ok la 2..
at least,ko blaja byk bnda kat sana..
^_^

mike radcliffe said...

study kat penag ker????
kat ner???
org bunthink erk???
dulu kat banting skola maner????

safiamira said...

norzila>> ermmm..yup... redha je... so doakn aku dpt further study k...

mike radcliffe>> yup, kt kepala batas...dulu skola samus...

.::FasiHaH::. said...

ermm...macam tau lah plak sape...apepun keputusan tu,tahniah yer..insyaAllah ada kejayaan yang lebih besar wat mira nanti...

safiamira said...

ha...at last akak tau gak sy ni sape...huhu..hmmm..doakn sy yerk...