12 February 2009

yeAH...s0 wHaT??!!!

  • aku x pernah g times square, the mines, the summit, one utama, mid valley & even aeon bukit tinggi pn...aku jz pernah g kompleks pkns & subang parade je...tu pn time skola rendah...msti korg x caye kn...
  • aku x pernah tgk wayang...but now aku t'ingin sgt cz nk tgk cite upin & ipin...tp mak aku plak x bg...even nk g dgn abg aku pn dia x bg...alasannye, abg iwan bz...huh! bz la sgt...seriously frust bila mak aku x kasi pegi...aku ingatkan klw g dgn abg iwan, dia bleh bg...ni x bg jgk...klw x bg tu, bwk la aku kuar...hmmm...xde maknenye!!

arrgghhhhhh....damn bored....cz asyik t'peruk je dlm uma....last aku kuar hari sabtu lepas dgn adik aku...n now dh hari khamis....dh mcm org gler...huh... bosan seyh...almost all novel yg ade dlm uma aku ni aku dh habis bace...nk beli novel baru pn x bg jgk...ya rabbi....aku ni klw dh bosan sgt bleh jd tension...dh tension nk luah kt sape? abg aku je la...member lain sume bz...arrggghhhhhhhh....DAMN BORED!!!!!!!!!!!

2 comments:

NORZILA MUSMAN said...

damn bored??same gak ngan aq time tggu result ari 2...
so what?????accept jer la..hahahah!!!!

safiamira said...

mangkok la ko ni...weyh..maybe hari ni aku nk kuar tgk wayang..tp x confirm lg cz abg aku lum balik...doa2 la jd kuar ye...hehehe