03 February 2009

aMpun paK poLisi!!! hekhek

30jan2009.....for the first time, aku g banting naik moto...hehe...desperate la... actually kul 9.45 aku dh kuar tunggu bus...tp dh 10minit tunggu xde gak...so aku decide la nk naik moto...mak aku mmg x bg cz klw abah aku tau habis la...huhu...but at last dia bg gak...yela...klw x sape nk hntr aku..kang bising plak makcik sorang tu xde member...kekeke...dgn m'gunakan helmet yg dipinjam oleh ain, aku merempit la ego aku tu dgn kelajuan 60km/j...hahaha...n then mcm mls je nk parking kt surau cz tmpt tu open sgt..kang ade pak polisi mati la aku...huhu...so aku decide parking kt megah...dek krn gelabah+cuak tahap gaban, aku g parking kt tmpt pkrja...patotnye parking kt dpn pintu tu..selamat ckit...pe r mira ni...tp xpe r..bkn kena byr pn klw parking kt situ...hekhek... then aku meneruskan p'jlnn ke bank islam yg agak jauh...dan2 plak ade mamat2 keje megah ni nk ngorat aku...care korg ngorat tu, ingat aku ni tikus ke...huh!! pikir la cara lain yg lebih berkesan...kekekeke...hmmm...penat seyh menapak...dgn kete yg bapak laju...x nampak ke aku nk melintas nih...tau la aku tecik...hukhuk...then dok dlm bank tu almost an hour...ramai doe...pastu ikut ila g celcom centre...g beli baju...g carine chia...hehe...pastu g mkn...dsebabkn dh boikot kfc, mc.d, n pizza, so we all decide mkn kt sayang manis...bleh tahan la..next time bleh dtg lg...dgn sape ntah...huhu...tau2 je dh kul 1.30...mak pn dh call suruh balik...so aku pn balik la...meninggalkan ila dgn kawannye yg baru sampai...ok la tu...at least aku x tinggalkan dia sorg2 tunggu zaki balik solat jumaat....time balik pn kena ngorat gak dgn mamat yg keje kt megah tu...mangkok towl...huhu...aku selamat sampai uma dlm kul 1.55...dh gerimis da mase tu...but ok la...at least dpt gak kuar...tp, bila la nk jejak aeon bukit tinggi tuh...huhu

saLam

No comments: