22 February 2009

aku x TaW naK leTak taJuk pe weYh!

*cite ni khas utk family aku yg dh tau pasal bnde ni...korg2 yg lum tau, abaikn je k...

jeng jeng jeng

gler towl....he texted me...tnye now kt mane & kt uma ade sape...then aku pn mcm pelik r kn...nk blk, blk je la nape nk tnye mcm tu plak...time maghrib tu aku dgr kete dia masuk...aku wt mcm biasa je...tp bila aku dgr mcm lbh dr 1 pintu kete dibuka, pergghhhh...cuak beb!spt yg aku jangka, dia bwk ehem2 & ehem2...as a family, aku rase korg yg dh knl mak aku tu akn tau pe reaksi mak aku...yeah, mak aku x layan sgt...aku serba slh doe...klw x lyn, tu tetamu... klw lyn, kang mak aku plak ckp mcm2...tp aku lyn r gak ckit2...t'pulang la my mom nk ckp pe pn kn...aku pn x taw nk borak pe...ade la ckit2...tp selebihnye aku jz tgk fifi & ehem2 main...huhuh...sowry la sis...then dia ade ckp klw free dtg la uma dia...owh...dia dh dok uma sendiri...kt telok panglima garang... aku pn ckp, insya'allah...huhuh..but seriously, aku sgt cuak + nervous + gelabah etc... lg2 time abah bru balik surau...tatot seyh!!... hmmm...aku jz bleh doakan je... x taw nk wt pe lg... korg doakan yerk!!!

saLam

No comments: