18 February 2009

510 iN meMoRy....













atas(dari kiri):king, haziq, acap faiz
tengah(dari kiri):wani, adilah, saidah, ana, maryam, zesh, azie, nazu, amira(aku)
duduk(dari kiri):ah chong, iqbal, cikgu azmi, fahmi, syahmi

eheh...dan2 t'ingat kt member klas...huhu...aku rindu kamu sume!! hari ni aku nk cite pasal dak2 klas aku...x ramai pn...16 owg jew...huhu
CIKGU AZMI AZUAN BIN ABDUL WAHAB
walaupun owg ckp ckgu ni garang, tp bg aku dia baek...garang dia ade sebab...dia dh kawen...name wife dia x taw la sape tp aku dgr anak homeroom dia panggil kak ina...anak dia comey beb...namenye alia azmira...ckgu azmi ajar subjek sejarah...ckgu, we all syg banget kt cikgu...
RAJA SYAZWAN AZRI BIN RAJA ANUAR JONAIDEE
kitorg panggil dia 'king'...sume cikgu ckp dia mcm blur..tp pandai doe...anak homeroom cikgu rohani...act dia ok...i dunnow what happen to him tp aku dgr cite dia pernah masuk RMC..then maybe x thn kt situ..dia pnye self confidence jd low...perangai dia yg paling aku x ske, dia slalu masuk klas lmbt & meja dia sgt b'sepah...ye la..aku kn ktua kebersihan..jd mata aku sgt sakit tgk sepah2 nie...hehehe...
MUHAMMAD ASHRAF FAIZ BIN HJ. MUHD NAHRAWI
ktorg slalu panggil dia acap faiz...anak homeroom miss wan...ex-SAMBEST...pernah kne gosip dgn zuha...hehe...maybe cz dorg je yg amik seni dlm kelas...& dorg gak slalu b'debat..b'debat ke?aku nmpk mcm gado r...huhu..opss..dia ni PRS...lg pe ek...nnt la aku pk lg...
MOHD HAZIQ BIN ABDUL WAHAB
dak pandai dlm klas...aku dgr skrg dia wt foundation kt mane ntah...x taw la btol ke x...dia agak pendiam...tp otak dia sgt b'geliga...anak homeroom cikgu chempaka beb...
MOHD FAHMI BIN MEHDIN
ni homeroom aku...owg ckp dia hensem...ramai peminat...tp bg aku dia mcm bajet hensem je...huhu...pndai BM...tu je kot pasal dia...
MOHD SYAHMI BIN SULAIMAN
syahmi ni BWP...pres-x...presiden biro...time bru masuk dulu dia yg jd KSU...anak homeroom cikgu haida...cara dia jln sgt b'karisma...kekekeke
ARIFF SYAMIN BIN HISYAM YONG
BWP gak...dia presiden LDP...slalu dgr suare dia je time bg announcement kt surau...dia ni mixed-blood...pandai...abg dia blaja kt rusia...dia anak homeroom ckgu rozilawatul...
MUHAMMAD IQBAL HAKIM BIN ZAZULI
our KSU yg b'jaya...hehehe..anak homeroom miss wan...pandai gak...oppsss...dia ni presiden jemaah dakwah islamiah...ex-SAMTAJ...
will be update later...


1 comment:

Anonymous said...

mira! boleh tak beri no hp atau address King pd pokcik, pakcik nak kontek ayah king tu kawan lama pakcik la... emelkan ke jimyadal@hotmail.com.
terima kasih.